KARİYER VE GENÇLİK SEMİNERİ

İnönü Üniversitesi Matematik bölümünden Prof. Dr. İlhan İÇEN okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşmuştur. Bu buluşmada öğrencilerimize yeteneklerinin farkına vararak onların peşinden tutkuyla gitmenin öneminden bahseden Sayın İÇEN ülkemizde ve dünyada yeteneklerinin peşinden koşan ve insanlığa büyük katkılar sağlamış olan bilim adamlarının sıradan hayatlarının içinden sıyrılarak başaracaklarına dair inançlarına kuvvetle yapıştıklarını ve asla vazgeçmediklerini ifade etmiştir. Prof. Dr. Sayın İÇEN öğrencilerimize asla başarma inançlarını kaybetmemelerini, disiplinli ve sıkı bir çalışma ve beraberinde yürekten bir adanmışlık ile hayallerinin de ötesine ulaşabileceklerini vurgulamıştır.

Bu değerli katkılarından dolayı Sayın Prof. Dr. İlhan İÇEN'e teşekkür ederiz.

13.01.2023 405

13-01-202313-01-202313-01-2023